Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Ние казахме ясно, че третият мандат има шанс, ако

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Ние казахме ясно, че третият мандат има шанс, ако
Коментари Харесай

Мая Манолова на живо от Народното събрание: Сега хората хем ще плащат огромни сметки, хем столичани ще плащат мръсен въздух

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Ние казахме ясно, че третият мандат има късмет, в случай че има предварителни диалози сред партиите отвън ГЕРБ и Движение за права и свободи, такова беше и моето мнение. Отказаха, тъй като било надали не конституционно. Така чисто механически не се знаеше къде ще отиде мандатът, в този момент напълно предстоящо има неуспех на третия мандат. ", сподели Мая Манолова на живо от Народното събрание.

" Големите партии в това Народно събрание отхвърлиха да работя по законопроекти, които са значими за хората. От есента сметките ще набъбнат стремглаво, а " Топлофикация " не е направила вложения, заложени от години, с цел да не бълва замърсен въздух в столицата. Има проблем сред екоминистерството и положението на " Топлофикация ". Така че, хората в този момент хем ще заплащат големи сметки, хем столичани ще заплащат замърсен въздух. Тази тематика беше замразена. Снощи до късно в комисия по околна среда настоявахме най-малко сметките за вода от 1 януари да не се покачват, планувано е покачване с към 30%. По-големите партии отсрочват този закон. Законът за колекторските компании, за частния банкрут бяха оставени.

Важни законопроекти са оставени на ръба. Както се чува, в случай че на следващия ден Българска социалистическа партия върнат мандата, ще бъде сложено под риск приемането на тези закони, не ние дефинираме дневния ред, няма отбрана за хората, кой не вижда инфлацията, сметките за ток и парно. Времето би трябвало а стигне най-малко за актуализация на пенсиите, да няма ощетен нито един пенсионер. "  

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР